×

Registratie

Profile Informations

Login Datas

Of inloggen met account

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Gevelverlichting

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 72

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Muurlamp Arnhem verzet geslepen glas - 70 cm

  Combineer uw buitenverlichting met deze nostalgische muurlamp. De aluminium gevellamp heeft een klassieke wandsteun met vierkante lantaarnkap gemaakt van hoogwaardig aluminium met vensterglas. Dit zorgt voor een prachtig afgewerkte lamp met klassiek uiterlijk. Geschikt als tuinverlichting en gevelverlichting en verkrijgbaar in de kleuren zwart of antiek groen. De klassieke tuinlamp heeft uitneembaar glas waardoor en lamp verwisselen nog nooit zo makkelijk was. Verlicht de tuin, oprit of gevel met de sfeervolle landelijke aluminium buitenlamp.

  Meer info
  Nieuw Actie
 • Muurlamp Enkhuize - 70 cm

  Deze nostalgische muurlamp is ideaal als buitenverlichting voor aan de gevel. De aluminium wandlamp heeft een zeskant vorm en heeft een deksel in dezelfde vorm. De landelijke tuinlamp is in het zwart en antiek groen verkrijgbaar en past bij elke type woning. Het maakt een landelijk type huis of boerderij helemaal af, maar ook erg mooi bij nieuwbouw. De wandlamp is gemakkelijk te monteren en heeft een E27 fitting. Kies voor een gloeilamp, spaarlamp of duurzame LED-lamp.

  Meer info
  Actie
 • Gevellamp Winsum - 70 cm

  Deze aluminium buitenlamp is perfect te gebruiken als buitenverlichting voor aan de muur. De nostalgische muurlamp heeft een zeskant vorm en heeft een deksel in dezelfde vorm. De landelijke tuinlamp is in het zwart en antiek groen verkrijgbaar en past bij elke type woning. Het maakt een landelijk type huis of boerderij helemaal af, maar ook erg mooi bij nieuwbouw. De wandlamp is gemakkelijk te monteren en heeft een E27 fitting. Kies voor een gloeilamp, spaarlamp of duurzame LED-lamp.

  Meer info
  Actie
 • Buitenlamp Zwijndrecht - 85 cm

  Opzoek naar een nostalgische buitenlamp als gevelverlichting voor uw woning? De aluminium klassieke wandlamp heeft een zeskant vorm en heeft een deksel in dezelfde vorm. De landelijke tuinlamp is in het zwart en antiek groen verkrijgbaar en past bij elke type woning. Het maakt een landelijk type huis of boerderij helemaal af, maar ook erg mooi bij nieuwbouw. De wandlamp is gemakkelijk te monteren en heeft een E27 fitting. Kies voor een gloeilamp, spaarlamp of duurzame LED-lamp.

  Meer info

  Special Price € 137,50

  Normale prijs: € 182,00

  Bekijk details

 • Muurlamp Wijdemeren - 83 cm

  Op zoek naar een aluminium muurlamp voor aan de gevel? Deze klassiek nostalgische wandlamp is verkrijgbaar in het zwart en antiek groen en in twee formaten. De wandlamp in nostalgische sfeer heeft een zeskant deksel met een paardenkop bovenop. De deksel heeft uitneembaar glas waardoor het vervangen van een lamp zeer gemakkelijk is!

  Meer info
 • Buitenlamp Montferland - 85 cm

  Op zoek naar een nostalgische buitenlamp als buitenverlichting? Deze klassieke muurlamp met paard is perfect als gevelverlichting en past bij elke type woning. Verkrijgbaar in het zwart en antiek groen en in twee formaten. De wandlamp in nostalgische sfeer heeft een zeskant deksel met een paardenkop bovenop. De deksel heeft uitneembaar glas waardoor het vervangen van een lamp zeer gemakkelijk is!

  Meer info
 • Muurlamp Haarlem met kronen - 70 cm

  De klassieker onder de wandlampen: de nostalgisch hangende buitenlamp. De aluminium muurlamp is geschikt als buitenverlichting voor elk type huis of garage. Bij de voordeur, in de tuin of aan de garagemuur, deze klassieke lamp komt overal tot zijn recht. De wandlamp heeft een zeskant vorm met bijbehorende zeskant deksel en verkrijgbaar in het zwart en groen. De buitenlamp heeft een E27-fitting waarbij elk type lamp in past. Kies voor een sfeervolle gloeilamp, een duurzame spaarlamp of ga voor een LED-lamp. Maak uw woning af met deze sfeervolle wandlamp.

  Meer info

  Special Price € 110,00

  Normale prijs: € 123,90

  Bekijk details

 • Gevellamp Bergen met kronen - 70 cm

  De nostalgische bronzen buitenlamp heeft een prachtig klassiek uiterlijk. De gevellamp is gemaakt van brons en kan gebruikt worden als buitenverlichting. Plaatst de landelijke wandlamp op de gevel van de woning, van de garage of voor de oprit voor meer licht en sfeer. De tuinlamp heeft een E27-fitting waarin een gloeilamp, spaarlamp of LED-lamp past. De ornamenten van de tuinlamp geven de lamp een luxe en exclusieve uitstraling.

  Meer info

  Special Price € 175,00

  Normale prijs: € 199,00

  Actie
 • Buitenlamp Huissen met kronen M - 70 cm

  Schrijf de eerste review over dit product

  De klassieker onder de buitenlampen: de nostalische buitenlamp. De landelijke muurlamp is geschikt als buitenverlichting voor elk type huis of garage. Bij de voordeur, in de tuin of aan de garagemuur, deze klassieke lamp komt overal tot zijn recht. De buitenlamp heeft een zeskant vorm met bijbehorende zeskant deksel en verkrijgbaar in het zwart en groen. De wandlamp is ook verkrijgbaar waarbij de lamp hangend is, beide zijn uiterst makkelijk te bevestigen. De buitenlamp heeft een E27-fitting waarbij elk type lamp in past. Kies voor een sfeervolle gloeilamp, een duurzame spaarlamp of ga voor een LED-lamp. Maak uw woning af met deze sfeervolle wandlamp.

  Meer info
 • Buitenlamp Huissen met kronen L - 75 cm

  De klassieker onder de buitenverlichting: de landelijke buitenlamp. De muurlamp is leverbaar in de kleuren zwart en antiek groen en toepasbaar op elke type gevel, garage en woonhuis. De muurlamp heeft een zeskant vorm en een deksel met kronen, voorzien van een dubbellaags poedercoating. Deze buitenlamp heeft een E27-fitting waarbij elk type lamp in past. Kies voor een sfeervolle gloeilamp, een duurzame spaarlamp of ga voor een LED-lamp. Maak uw woning af met deze sfeervolle buitenlamp.

  Meer info
 • Muurlamp 'T Gooi met kronen - 85 cm

  De klassieker onder de buitenverlichting: de landelijke muurlamp. De aluminium wandlamp is geschikt als wandverlichting en is toepasbaar op elke type garage en woning. De muurlamp heeft een zeskant vorm voorzien van een deksel met kronen, verkrijgbaar in de kleuren zwart en antiek groen. Zo heeft de wandlamp een sierlijke muurarm van aluminium, voorzien van een dubbellaags poedercoating . Deze buitenlamp heeft een E27-fitting waarbij elk type lamp in past. Kies voor een sfeervolle gloeilamp, een duurzame spaarlamp of ga voor een LED-lamp. Maak uw woning af met deze sfeervolle buitenlamp.

  Meer info
 • Wandlamp Almere met kronen - 85 cm

  Schrijf de eerste review over dit product

  De klassieker onder de buitenverlichting: een landelijke wandlamp met sierlijke wandarm. De aluminium muurlamp is leverbaar in de kleuren zwart en antiek groen en is toepasbaar op elke type gevel, garage en woonhuis. De muurlamp heeft een zeskant vorm en een deksel met kronen, voorzien van een dubbellaags poedercoating. Deze buitenlamp heeft een E27-fitting waarbij elk type lamp in past. Kies voor een sfeervolle gloeilamp, een duurzame spaarlamp of ga voor een LED-lamp. Maak uw woning af met deze sfeervolle buitenlamp.

  Meer info
 • Muurlamp Tiel met kronen - 140 cm

  Deze nostalgische muurlamp met uithangbord heeft klassieke charme. De aluminium wandlamp heeft een zeskant kap met deksel en een sierlijke wandsteun gemaakt van de hoogste kwaliteit aluminium. De wandlamp is uiterst geschikt als gevelverlichting en buitenverlichting doordat hij weerbestendig is. De tuinlamp heeft een E-27 fitting en kan voorzien worden met een gloeilamp, spaarlamp of duurzame LED-lamp. De lamp is ook verkrijgbaar in zwart en past in elke tuin.

  Meer info
 • Muurlamp Eemsmond M - 52 cm

  Deze aluminium muurlamp is geschikt als buitenverlichting voor aan de wand. Plaats de klassieke wandlamp bijvoorbeeld naast de voordeur of aan de garage voor wat extra sfeer in de tuin. De van hoogwaardig aluminium buitenlamp heeft een zeskant vorm met bijbehorende zeskant deksel. Deze lamp is leverbaar in 2 maten en verkrijgbaar in de kleuren zwart en antiek groen. De landelijke wandlamp heeft een E27-fitting en kan voorzien worden van een gloeilamp, spaarlamp of LED-lamp. Ga voor meer licht én sfeer met de landelijke wandlamp.

  Meer info

  Special Price € 79,00

  Normale prijs: € 85,00

  Bekijk details

 • Muurlamp Eemsmond L - 64 cm

  Deze aluminium muurlamp is geschikt als gevelverlichting. Plaats de nostalgische gevellamp bijvoorbeeld naast de voordeur of aan de garage voor wat extra sfeer in de tuin. De van hoogwaardig aluminium buitenlamp heeft een zeskant vorm met bijbehorende zeskant deksel. Deze lamp is leverbaar in 2 maten en verkrijgbaar in de kleuren zwart en antiek groen. De landelijke wandlamp heeft een E27-fitting en kan voorzien worden van een gloeilamp, spaarlamp of LED-lamp. Ga voor meer licht én sfeer met de landelijke wandlamp.

  Meer info

  Special Price € 110,00

  Normale prijs: € 117,50

  Bekijk details

 • Gevellamp Hoorn met kronen M - 52 cm

  Deze aluminium gevellamp is uiterst geschikt als buitenverlichting. Plaats de nostalgische wandlamp bijvoorbeeld naast de voordeur of aan de garage voor wat extra sfeer in de tuin. De van hoogwaardig aluminium buitenlamp heeft een zeskant vorm met bijbehorende zeskant deksel. Deze lamp is leverbaar in 2 maten en verkrijgbaar in de kleuren zwart en antiek groen. De landelijke wandlamp heeft een E27-fitting en kan voorzien worden van een gloeilamp, spaarlamp of LED-lamp. Ga voor meer licht én sfeer met de landelijke wandlamp.

  Meer info
 • Gevellamp Hoorn met kronen L - 64 cm

  Deze aluminium gevellamp is uiterst geschikt als nostalgische wandverlichting. Plaats de klassieke muurlamp bijvoorbeeld naast de voordeur of aan de garage voor wat extra sfeer in de tuin. De van hoogwaardig aluminium buitenlamp heeft een zeskant vorm met bijbehorende zeskant deksel. Deze lamp is leverbaar in 2 maten en verkrijgbaar in de kleuren zwart en antiek groen. De landelijke wandlamp heeft een E27-fitting en kan voorzien worden van een gloeilamp, spaarlamp of LED-lamp. Ga voor meer licht én sfeer met de landelijke wandlamp.

  Meer info

  Special Price € 120,00

  Normale prijs: € 125,00

  Bekijk details

  Nieuw
 • Buitenlamp Werkendam - 45 cm

  De aluminium buitenlamp is geschikt als nostalgische buitenverlichting voor aan de wand. Plaats de muurlamp bijvoorbeeld naast de voordeur of aan de garage voor wat extra sfeer in de tuin. Gemaakt van hoogwaardig aluminium voor de beste kwaliteit. Verkrijgbaar in zwart en antiek groen waardoor deze voor elke type woning geschikt is. De landelijke wandlamp heeft een E27-fitting en kan voorzien worden van een gloeilamp, spaarlamp of LED-lamp. Ga voor meer licht én sfeer met de landelijke wandlamp.

  Meer info

  Special Price € 69,00

  Normale prijs: € 89,00

  Bekijk details

  Actie
 • Wandlamp Dordrecht - 43 cm

  De aluminium wandlamp is geschikt als nostalgische gevelverlichting. Plaats de muurlamp bijvoorbeeld naast de voordeur of aan de garage voor wat extra sfeer in de tuin. Verkrijgbaar in zwart en antiek groen waardoor deze voor elke type woning geschikt is. De landelijke wandlamp heeft een E27-fitting en kan voorzien worden van een gloeilamp, spaarlamp of LED-lamp. Ga voor meer licht én sfeer met de landelijke wandlamp.

  Meer info
 • Buitenlamp Aalsmeer - 51 cm

  De aluminium buitenlamp is geschikt als klassieke buitenverlichting. Plaats de muurlamp bijvoorbeeld naast de voordeur of aan de garage voor wat extra sfeer in de tuin. Verkrijgbaar in zwart en antiek groen waardoor deze voor elke type woning geschikt is. De landelijke wandlamp heeft een E27-fitting en kan voorzien worden van een gloeilamp, spaarlamp of LED-lamp. Ga voor meer licht én sfeer met de landelijke wandlamp.

  Meer info
 • Koetslamp Meerssen S - 35 cm

  De klassieke aluminium wandlamp is zeer geschikt als buitenverlichting voor uw gevel. Deze halve koetslamp is gemaakt van de beste kwaliteit aluminium en verkrijgbaar in zwart en antiek groen waardoor deze voor elke type woning geschikt is. Zo heeft de buitenlamp een E27-fitting en kan voorzien worden van een gloeilamp, spaarlamp of LED-lamp. Ga voor meer licht én sfeer met de landelijke wandlamp.

  Meer info
  € 75,00

  Niet op voorraad

 • Koetslamp Meerssen M - 43 cm

  De klassieke aluminium wandlamp is zeer geschikt als buitenverlichting voor uw gevel. Deze halve koetslamp is gemaakt van de beste kwaliteit aluminium en verkrijgbaar in zwart en antiek groen waardoor deze voor elke type woning geschikt is. Zo heeft de buitenlamp een E27-fitting en kan voorzien worden van een gloeilamp, spaarlamp of LED-lamp. Ga voor meer licht én sfeer met de landelijke wandlamp.

  Meer info
  € 135,00

  Niet op voorraad

 • Koetslamp Meerssen L - 55 cm

  De nostalgische halve muurlamp is zeer geschikt als gevelverlichting. Deze aluminium koetslamp is gemaakt van de beste kwaliteit en verkrijgbaar in zwart en antiek groen waardoor deze voor elke type woning geschikt is. Zo heeft de buitenlamp een E27-fitting en kan voorzien worden van een gloeilamp, spaarlamp of LED-lamp. Ga voor meer licht én sfeer met de landelijke wandlamp.

  Meer info
  € 195,00

  Niet op voorraad

 • Koetslamp Zeist Nikkel M - 43 cm

  Opzoek naar klassieke gevelverlichting om de muur mee te verlichten? Deze buitenlamp en/of koetslamp van nikkel is geschikt voor de gevel van de woning, van de garage of zelfs aan een schutting. De wandlamp is verkrijgbaar in 3 maten lopend van S t/m L waardoor er altijd een geschikte maat tussen zit. De wandlamp is gemaakt van massief nikkel en is zeer weerbestendig. Het heeft een strak, maar landelijk uiterlijk waardoor deze gevellamp past in zowel een landelijk als modern interieur.

  Meer info
  € 160,00

  Niet op voorraad

 • Wandlamp Loosdrecht - 70 cm

  Combineer uw gevelverlichting met deze nostalgische wandlamp. De aluminium buitenlamp heeft een klassieke wandsteun met vierkante lantaarnkap gemaakt van hoogwaardig aluminium met vensterglas. Dit zorgt voor een prachtig afgewerkte lamp met klassiek uiterlijk. Geschikt als tuinverlichting en gevelverlichting en verkrijgbaar in de kleuren zwart of antiek groen. De klassieke tuinlamp heeft uitneembaar glas waardoor en lamp verwisselen nog nooit zo makkelijk was. Verlicht de tuin, oprit of gevel met de sfeervolle landelijke aluminium buitenlamp.

  Meer info
 • Muurlamp Maastricht - 85 cm

  Combineer uw buitenverlichting met deze aluminium muurlamp. De klassieke buitenlamp heeft een landelijke wandsteun met vierkante lantaarnkap gemaakt van hoogwaardig aluminium met vensterglas. Dit zorgt voor een prachtig afgewerkte lamp met klassiek uiterlijk. Geschikt als tuinverlichting en gevelverlichting en verkrijgbaar in de kleuren zwart of antiek groen. De klassieke tuinlamp heeft uitneembaar glas waardoor en lamp verwisselen nog nooit zo makkelijk was. Verlicht de tuin, oprit of gevel met de sfeervolle landelijke aluminium buitenlamp.

  Meer info
  Actie
 • Muurlamp Wassenaar - 68 cm

  Combineer uw buitenverlichting met deze aluminium muurlamp. De klassieke wandlamp heeft een nostalgische wandsteun met vierkante lampenkap gemaakt van hoogwaardig aluminium met vensterglas. Dit zorgt voor een prachtig afgewerkte lamp met klassiek uiterlijk. Geschikt als tuinverlichting en gevelverlichting en verkrijgbaar in de kleuren zwart of antiek groen. De klassieke tuinlamp heeft uitneembaar glas waardoor en lamp verwisselen nog nooit zo makkelijk was. Verlicht de tuin, oprit of gevel met de sfeervolle landelijke aluminium buitenlamp.

  Meer info
 • Buitenlamp Loppersum - 68 cm

  Verrijk uw buitenverlichting met deze aluminium muurlamp. De klassieke buitenlamp met nostalgische wandsteun met vierkante lampenkap gemaakt van hoogwaardig aluminium met vensterglas. Dit zorgt voor een prachtig afgewerkte lamp met klassiek uiterlijk. Geschikt als tuinverlichting en gevelverlichting en verkrijgbaar in de kleuren zwart of antiek groen. De klassieke tuinlamp heeft uitneembaar glas waardoor en lamp verwisselen nog nooit zo makkelijk was. Verlicht de tuin, oprit of gevel met de sfeervolle landelijke aluminium buitenlamp.

  Meer info
 • Buitenlamp Leusden brons - 78 cm

  De combinatie van koper en brons waaruit de klassieke buitenlamp bestaat, maakt deze muurlamp erg bijzonder. Geschikt als buitenverlichting en voorzien van een wandsteun van brons, een bronzen kap en een deksel van koper. Dit zorgt voor een prachtig afgewerkte lamp met klassiek uiterlijk en is daardoor zeer geschikt als tuinverlichting en gevelverlichting. De tuinlamp zorgt voor extra sfeer in de tuin, de oprit of gevel en staat prachtig bij een landelijke inrichting of boerderij. De wandlamp beschikt over een E27-fitting waar een lamp naar keuze in gedraaid kan worden. . Verlicht de tuin, oprit of gevel met de sfeervolle landelijke bronzen wandlamp.

  Meer info
  € 275,00

 • Muurlamp Rhenen Brons - 95 cm

  De materialen waaruit de muurlamp bestaat, maakt deze geschikt als buitenverlichting. De wandlamp heeft een wandsteun van brons, een bronzen kap en een deksel van koper. Dit zorgt voor een prachtig afgewerkte lamp met klassiek uiterlijk en is daardoor zeer geschikt als tuinverlichting en gevelverlichting. De tuinlamp zorgt voor extra sfeer in de tuin, de oprit of gevel en staat prachtig bij een landelijke inrichting of boerderij. De wandlamp beschikt over een E27-fitting waar een lamp naar keuze in gedraaid kan worden. . Verlicht de tuin, oprit of gevel met de sfeervolle landelijke bronzen wandlamp.

  Meer info
  € 578,00

 • Buitenlamp Zeeland brons - 110 cm

  Het materiaal brons waaruit de buitenlamp bestaat, maakt deze geschikt als buitenverlichting. De klassieke muurlamp heeft een bronzen kap en een deksel van koper. Dit zorgt voor een prachtig afgewerkte lamp met klassiek uiterlijk en is daardoor zeer geschikt als tuinverlichting en gevelverlichting. De tuinlamp zorgt voor extra sfeer in de tuin, de oprit of gevel en staat prachtig bij een landelijke inrichting of boerderij. De wandlamp beschikt over een E27-fitting waar een lamp naar keuze in gedraaid kan worden. . Verlicht de tuin, oprit of gevel met de sfeervolle landelijke bronzen wandlamp.

  Meer info
 • Franse stallamp Maasssluis - 45 cm

  Een prachtige franse stallamp met een ronde koperen kap. De aluminium buitenlamp heeft een nostalgische sfeer en past perfect in stallen, bijgebouwen en garages, maar past ook goed als gevelverlichting of tuinverlichting. De landelijke stallamp beschikt over een E27-fitting en kan worden voorzien voor een sfeervolle gloeilamp, duurzame spaarlamp of LED-lamp. Verkrijgbaar in het zwart en antiek groen en past bij elke type woning.

  Meer info
 • Franse stallamp Zundert - 45 cm

  Een klassieke franse stallamp met nostalgische wandsteun en ronde koperen kap. De buitenlamp heeft een nostalgische sfeer en past perfect in stallen, bijgebouwen en garages, maar past ook goed als gevelverlichting of tuinverlichting. De landelijke stallamp beschikt over een E27-fitting en kan worden voorzien voor een sfeervolle gloeilamp, duurzame spaarlamp of LED-lamp. Verkrijgbaar in het zwart en antiek groen en past bij elke type woning.

  Meer info
 • Muurlantaarn Nieuwkoop - 55 cm

  De klassieke muurlantaarn met deksel van koper is een echte blikvanger. De buitenlamp is geschikt als buitenverlichting en staat goed bij de voordeur of garagedeur. De wandsteun is gemaakt van het beste aluminium en de kap is gemaakt van koper voor een nostalgische look. De wandlamp is verkrijgbaar in het zwart en antiek groen en als staande wandlamp. De landelijke wandlamp heeft een E27-fitting en kan worden voorzien met een lamp naar keuze. Creëer extra sfeer met de landelijke hangende wandlamp met ronde koperen deksel.

  Meer info
 • Wandlantaarn Noordenveld - 55 cm

  Ontdek de veelzijdigheid van de klassieke wandlantaarn met koperen deksel. De aluminium buitenlamp is geschikt als buitenverlichting en past perfect bij een klassieke en landelijke woning. De wandlamp is geschikt voor elk type woning en is verkrijgbaar in het zwart en groen. Daarnaast is de landelijke wandlamp ook als zeskant verkrijgbaar. Er past dus altijd een wandlamp bij uw woning. De nostalgische buitenlamp heeft een E27-fitting welke voorzien kan worden met een sfeervolle gloeilamp, duurzame spaarlamp of LED-lamp. Kleed uw woning aan met de landelijke wandlamp.

  Meer info

  Special Price € 119,00

  Normale prijs: € 133,00

  Bekijk details

 • Wandlantaarn Maarsen - 90 cm

  De nostalgische wandlantaarn met een deksel van koper is de perfecte buitenverlichting. De aluminium tuinlamp heeft een klassieke wandarm, verkrijgbaar in de kleur zwart of antiek groen. De deksel heeft teens scharnier waardoor deze open en dicht kan en de lamp hierdoor heel makkelijk te vervangen is. De klassieke wandlamp heeft een E27-fitting en kan worden voorzien van een gloeilamp, spaarlamp of LED-lamp. Hang de landelijke wandlamp naast de voordeur, aan de gevel van de woning of aan de garage en maak de voor- of achtertuin helemaal af.

  Meer info
 • Nieuw
 • Nieuw
 • Actie
 • Special Price € 147,50

  Normale prijs: € 195,00

  Actie

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 72

Pagina:
 1. 1
 2. 2