×

Registratie

Profile Informations

Login Datas

Of inloggen met account

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Tuinverlichting

Maak uw tuin helemaal af

Wat een tuin pas helemaal af maakt is de juiste tuinverlichting. Dankzij de juiste lampen in uw tuin kunt u net dat beetje extra aandacht afroepen op uw mooie vijver, of prachtige boom, uw goed gelukte moestuintje, uw bloeiende borders of dat mooie beeld. Breng voor de mooiste tuinverlichting een bezoekje aan HP Lights. Wij bieden zowel moderne, klassieke als eenvoudige tuinverlichting aan. Geef uw wensen aan ons door en wij zoeken samen met u de beste passende lamp(en) uit.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

 • Terraslamp Meierijstad - 79 cm

  Deze landelijke buitenlamp met een aluminium lantaarnkap is uiterst geschikt als terraslamp. De vierkante kap geeft de tuinlamp een klassiek en landelijk uiterlijk en daardoor perfect als landelijke buitenverlichting. De terraslamp is gemaakt van de beste kwaliteit aluminium en is verkrijgbaar in het antiek groen en zwart. De tuinlamp is geschikt voor een gloeilamp, spaarlamp of LED-lamp. De staande lamp voor buiten past naast het terras natuurlijk in de gehele tuin. Zorg voor genoeg licht in jouw tuin of terras met de landelijke buitenlamp!

  Meer info
 • Tuinlantaarn Someren - 95 cm

  Op zoek naar een mooie klassieke buitenlamp om het terras of andere plek in de tuin te verlichten? Deze tuinlantaarn geeft genoeg licht voor het terras, patio of ander gedeelte van de tuin. De terraslamp heeft sierlijke ornamenten voor een knus en warme uitstraling. De buitenlamp heeft een klassiek en landelijke sfeer en past perfect als landelijke buitenverlichting. Gemaakt van de beste kwaliteit aluminium waardoor deze lang mee gaat en weerbestendig is. Daarnaast is de tuinlamp verkrijgbaar in het zwart en antiek groen en is de staande lamp geschikt voor een gloeilamp, spaarlamp en LED-lamp. Verlicht jouw terras met de landelijke buitenlamp met ornamenten!

  Meer info
 • Buitenlantaarn Borsele - 105 cm

  Op zoek naar een buitenlamp om het terras te verlichten? Deze landelijke buitenlantaarn geeft genoeg licht voor het terras, patio of ander gedeelte van de tuin. De terraslamp heeft sierlijke ornamenten voor een knus en warme uitstraling. De buitenlamp heeft een klassiek en landelijke sfeer en past perfect als landelijke buitenverlichting. Gemaakt van de beste kwaliteit aluminium waardoor deze lang mee gaat en weerbestendig is. Daarnaast is de tuinlamp verkrijgbaar in het zwart en antiek groen en is de staande lamp geschikt voor een gloeilamp, spaarlamp en LED-lamp. Verlicht jouw terras met de landelijke buitenlamp met ornamenten!

  Meer info
 • Tuinlamp Bussum met kronen - 73 cm

  Schrijf de eerste review over dit product

  De landelijke staande buitenlamp met vierkante voet en zeskant lantaarnkap is de beste manier om de tuin te verlichten. De klassieke tuinlamp heeft een stevige voet, verkrijgbaar in zwart en antiek groen. De voet en de lantaarn zijn gemaakt van het beste aluminium en is daarmee weerbestendig, maar krijgt het ook een luxe uitstraling. Daarnaast heeft de buitenlamp een zeskant kap voor de nostalgische uitstraling. . De tuinlamp heeft een E27-fitting waar een lamp naar keuze in gedraaid kan worden. Plaats de staande tuinlamp op de oprit of in de tuin voor extra licht en sfeer.

  Meer info
 • Buitenlamp Dongen met kronen - 76 cm

  Schrijf de eerste review over dit product

  Op zoek naar een mooie tuinlamp om het terras of andere plek in de tuin te verlichten? Deze landelijke buitenlamp geeft genoeg licht voor het terras, patio of ander gedeelte van de tuin. De terraslamp heeft sierlijke ornamenten voor een knus en warme uitstraling. De buitenlamp heeft een klassiek en landelijke sfeer en past perfect als landelijke buitenverlichting. Gemaakt van de beste kwaliteit aluminium waardoor deze lang mee gaat en weerbestendig is. Daarnaast is de tuinlamp verkrijgbaar in het zwart en antiek groen en is de staande lamp geschikt voor een gloeilamp, spaarlamp en LED-lamp. Verlicht jouw terras met de landelijke buitenlamp met ornamenten!

  Meer info
 • Tuinlamp Schagen met kronen - 79 cm

  Schrijf de eerste review over dit product

  Deze landelijke buitenlamp met prachtige ornamenten is uiterst geschikt als terraslamp. De ornamenten geeft de tuinlamp een klassiek en landelijk uiterlijk en daardoor perfect als landelijke buitenverlichting. De terraslamp is gemaakt van de beste kwaliteit aluminium en is verkrijgbaar in het antiek groen en zwart. De tuinlamp is geschikt voor een gloeilamp, spaarlamp of LED-lamp. De staande lamp voor buiten past naast het terras natuurlijk in de gehele tuin. Zorg voor genoeg licht in jouw tuin of terras met de landelijke buitenlamp met ornamenten!

  Meer info
 • Buitenlamp Ulft met kronen - 100 cm

  De landelijke staande buitenlamp met vierkante voet en zeskant lantaarnkap is de beste manier om de tuin of paardenstalling te verlichten. De klassieke terraslantaarn met paardenhoofd heeft een stevige voet, verkrijgbaar in zwart en antiek groen. De voet en de lantaarn zijn gemaakt van het beste aluminium en is daarmee weerbestendig, maar krijgt het ook een luxe uitstraling. Daarnaast heeft de buitenlamp een zeskant kap met kronen voor de nostalgische uitstraling. . De tuinlamp heeft een E27-fitting waar een lamp naar keuze in gedraaid kan worden. Plaats de staande tuinlamp op de oprit of in de tuin voor extra licht en sfeer.

  Meer info
 • Terraslantaarn Rijswijk met kronen - 98 cm

  Op zoek naar een mooie buitenlamp om het terras of andere plek in de tuin te verlichten? Deze landelijke terraslantaarn geeft genoeg licht voor het terras, patio of ander gedeelte van de tuin. De terraslamp heeft sierlijke ornamenten voor een knus en warme uitstraling. De buitenlamp heeft een klassiek en landelijke sfeer en past perfect als landelijke buitenverlichting. Gemaakt van de beste kwaliteit aluminium waardoor deze lang mee gaat en weerbestendig is. Daarnaast is de tuinlamp verkrijgbaar in het zwart en antiek groen en is de staande lamp geschikt voor een gloeilamp, spaarlamp en LED-lamp. Verlicht jouw terras met de landelijke buitenlamp met ornamenten!

  Meer info
 • Sokkellamp Berkelland - 71 cm

  Schrijf de eerste review over dit product

  De landelijke staande tuinlamp met vierkante voet en aluminium kap is de beste manier om de tuin te verlichten. De klassieke terraslantaarn heeft een stevige voet, verkrijgbaar in zwart en antiek groen. De voet en de lantaarn zijn gemaakt van het beste aluminium en is daarmee weerbestendig, maar krijgt het ook een luxe uitstraling. Daarnaast heeft de buitenlamp een vierkante kap voor de nostalgische uitstraling. . De tuinlamp heeft een E27-fitting waar een lamp naar keuze in gedraaid kan worden. Plaats de staande tuinlamp op de oprit of in de tuin voor extra licht en sfeer.
  Meer info
  Nieuw
 • Terraslamp Eemsmond - 74 cm

  De prachtige landelijke staande terraslamp heeft een landelijk uiterlijk met sierlijke ornamenten. De staande buitenlamp is geschikt voor elk terras, tuin of oprit en geeft genoeg licht. Doordat de buitenlamp verkrijgbaar is in het zwart en antiek groen past deze in elke tuin. Gemaakt van het beste aluminium, weerbestendig en ook nog eens geschikt voor een lamp naar keuze. Ga voor een sfeervolle gloeilamp, zuinige spaarlamp of combineer de eigenschappen met een LED-lamp.

  Meer info
  Nieuw
 • Buitenlamp Woensdrecht - 77 cm

  Schrijf de eerste review over dit product

  Verlicht jouw tuin, terras of oprit met de staande tuinlantaarn in landelijke stijl. De buitenlamp heeft een vierkante vorm en heeft sierlijke ornamenten. Dit geeft de terraslamp een landelijke en klassieke uitstraling, maar past naast een landelijke inrichting ook goed in een moderne stijl. De tuinlamp is verkrijgbaar in het zwart en antiek groen waardoor deze is af te stemmen op elke tuin. Kies voor deze prachtige en weerbestendige landelijke tuinlamp voor jouw tuin!

  Meer info
  Nieuw
 • Tuinlantaarn Heumen - 97 cm

  De nostalgische tuinlantaarn met aluminium kap is ideaal toepasbaar als tuinverlichting. De klassieke tuinlamp heeft een stevige voet, verkrijgbaar in zwart en antiek groen. De voet en de lantaarn zijn gemaakt van het beste aluminium en is daarmee weerbestendig, maar krijgt het ook een luxe uitstraling. Daarnaast heeft de buitenlamp een vierkante kap voor de nostalgische uitstraling. . De tuinlamp heeft een E27-fitting waar een lamp naar keuze in gedraaid kan worden. Plaats de staande tuinlamp op de oprit of in de tuin voor extra licht en sfeer.

  Meer info
  Nieuw
 • Terraslantaarn Boxmeer - 97 cm

  Schrijf de eerste review over dit product

  De landelijke staande tuinlamp met aluminium lampenkamp is de beste manier om de tuin te verlichten. De klassieke terraslantaarn heeft een stevige voet, verkrijgbaar in zwart en antiek groen. De voet en de lantaarn zijn gemaakt van het beste aluminium en is daarmee weerbestendig, maar krijgt het ook een luxe uitstraling. Daarnaast heeft de buitenlamp een vierkante kap voor de nostalgische uitstraling. . De tuinlamp heeft een E27-fitting waar een lamp naar keuze in gedraaid kan worden. Plaats de staande tuinlamp op de oprit of in de tuin voor extra licht en sfeer.

  Meer info
 • Kolom lamp Overbetuwe - 60 cm

  Deze landelijke kolom lamp is perfect in een landelijke inrichting door de sierlijke afwerking. De staande buitenlamp is gemaakt van aluminium is zeer weerbestendig waardoor deze kolom lamp extra lang mee gaat. Verkrijgbaar in het zwart en antiek groen past deze altijd in jouw tuin. Geschikt voor een gloeilamp, spaarlamp of LED-lamp waardoor je altijd het juiste licht hebt in de tuin. Houd je van strak, maar klassiek? Dan is de landelijke tuinlamp met vierkante sokkel perfect!

  Meer info
 • Sokkellamp Den Haag - 63 cm

  Deze landelijke sokkellamp is perfect als buitenverlicjhting door de strakke en sierlijke afwerking. De buitenlamp is gemaakt van aluminium is zeer weerbestendig waardoor deze tuinlamp extra lang mee gaat. Verkrijgbaar in het zwart en antiek groen past deze altijd in jouw tuin. Geschikt voor een gloeilamp, spaarlamp of LED-lamp waardoor je altijd het juiste licht hebt in de tuin. Houd je van strak, maar klassiek? Dan is de landelijke tuinlamp met vierkante sokkel perfect!

  Meer info
  Nieuw
 • Tuinlamp Westland brons - 66 cm

  Op zoek naar een buitenlamp in landelijke sferen voor op het terras, voor bij de voordeur, garagedeur of voor in de tuin? Dan is de landelijke tuinlamp op bronzen sokkel de ideale keuze. De tuinlamp heeft strakke, maar klassieke lijnen en staat op een vierkante bronzen sokkel wat een landelijke uitstraling geeft. De buitenlamp heeft een aluminium kap in het zwart. Draai in de E27-fitting een lichtbron naar keuze als een gloeilamp, spaarlamp of LED-lamp voor het gewenste licht. De buitenlamp staat perfect verspreid door de tuin, op het terras voor extra licht en sfeer, of voor bij de deur voor een goede verlichting.

  Meer info
  € 257,00

 • Lantaarn 's-Hertogenbosch - 95 cm

  De lantaarn met aluminium kap is de beste optie als buitenverlichting. De klassiek nostalgische buitenlamp heeft een stevige voet, verkrijgbaar in zwart en antiek groen. De voet en de lantaarn zijn gemaakt van het beste aluminium en is daarmee weerbestendig, maar krijgt het ook een luxe uitstraling. Daarnaast heeft de buitenlamp een vierkante kap voor de nostalgische uitstraling. . De tuinlamp heeft een E27-fitting waar een lamp naar keuze in gedraaid kan worden. Plaats de staande tuinlamp op de oprit of in de tuin voor extra licht en sfeer.

  Meer info
  Nieuw
 • Tuinlamp Oss brons/koper - 80 cm

  Schrijf de eerste review over dit product

  Deze buitenlamp is de klassieker onder de bronzen buitenverlichting. Deze nostalgische tuinlamp is gemaakt van massief brons met een koperen deksel en is de beste manier om de tuin of oprit te verlichten. De klassieke buitenlamp heeft een stevige zeskant sokkel en is gemaakt van duurzaam brons en is daarmee weerbestendig, maar geeft het ook een luxe uitstraling. Daarnaast heeft de buitenlamp een vierkante kap voor de nostalgische uitstraling. De tuinlamp is voorzien van een E27-fitting waar een lamp naar keuze in gedraaid kan worden. Plaats de staande tuinlamp op de oprit of in de tuin voor extra licht en sfeer.

  Meer info
  € 468,00

 • Tuinlamp Tilburg brons/koper - 75 cm

  Een klassieker onder de bronzen en koperen buitenverlichting. Deze tuinlamp is gemaakt van brons met een deksel van koper is de beste manier om de tuin of oprit te verlichten. De klassieke buitenlamp heeft een stevige vierkante sokkel en is gemaakt van duurzaam brons en is daarmee weerbestendig, maar geeft het ook een luxe uitstraling. Daarnaast heeft de buitenlamp een vierkante kap voor de nostalgische uitstraling. De tuinlamp is voorzien van een E27-fitting waar een lamp naar keuze in gedraaid kan worden. Plaats de staande tuinlamp op de oprit of in de tuin voor extra licht en sfeer.

  Meer info
  € 413,00

 • Sokkellamp Hulst brons/koper - 77 cm

  Schrijf de eerste review over dit product

  Deze tuinlamp is de klassieker onder de bronzen tuinverlichting. Deze nostalgische sokkellamp is gemaakt brons en koper en is de beste manier om de tuin of oprit te verlichten. De klassieke buitenlamp heeft een stevige ronde sokkel en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en antiek groen. De voet van deze tuinlamp is gemaakt van het beste aluminium en is daarmee weerbestendig, maar geeft het ook een luxe uitstraling. Daarnaast heeft de buitenlamp een vierkante kap voor de nostalgische uitstraling. De tuinlamp is voorzien van een E27-fitting waar een lamp naar keuze in gedraaid kan worden. Plaats de staande tuinlamp op de oprit of in de tuin voor extra licht en sfeer.

  Meer info
  Nieuw
 • Buitenlamp Epe koper - 76 cm

  Schrijf de eerste review over dit product

  Een nostalgische buitenlamp met ronde deksel van koper! De klassieke tuinlamp, geschikt als buitenverlichting heeft een stevige voet, verkrijgbaar in zwart en antiek groen. De voet is gemaakt van het beste aluminium en is daarmee weerbestendig, maar krijgt het ook een luxe uitstraling. Daarnaast heeft de tuinlamp een rond koperen kap voor de nostalgische uitstraling. De tuinlamp heeft een E27-fitting waar een lamp naar keuze in gedraaid kan worden. Plaats de staande tuinlamp op de oprit of in de tuin voor extra licht en sfeer.

  Meer info
 • Terraslamp Nijkerk koper - 95 cm

  Schrijf de eerste review over dit product

  De nostalgische terraslamp met een deksel van koper is toepasbaar als buitenverlichting. De tuinlamp heeft een stevige voet, verkrijgbaar in zwart en antiek groen. De voet met paardenhoofd is gemaakt van het beste aluminium en is daarmee weerbestendig, maar krijgt het ook een luxe uitstraling. Daarnaast heeft de tuinlamp een rond koperen kap voor de nostalgische uitstraling. De tuinlamp heeft een E27-fitting waar een lamp naar keuze in gedraaid kan worden. Plaats de staande tuinlamp op de oprit of in de tuin voor extra licht en sfeer.

  Meer info
 • Tuinlamp Aalten koper - 85 cm

  De nostalgische tuinlamp met een ronde lampenkap van koper is de ideale buitenverlichting. De terraslamp tuinlamp heeft een stevige voet, verkrijgbaar in zwart en antiek groen. De voet is gemaakt van het beste aluminium en is daarmee weerbestendig, maar krijgt het ook een luxe uitstraling. Daarnaast heeft de tuinlamp een rond koperen kap voor de nostalgische uitstraling. De deksel heeft een handig scharnier waardoor de deksel open en dicht kan en de lamp heel makkelijk vervangen kan worden. De tuinlamp heeft een E27-fitting waar een lamp naar keuze in gedraaid kan worden. Plaats de staande tuinlamp op de oprit of in de tuin voor extra licht en sfeer.

  Meer info
 • Tuinlamp Zuidhorn brons/koper - 70 cm

  Met de nostalgische tuinlamp van brons creëert u buitenverlichting met vorstelijke charme. De klassieke tuinlantaarn staat op een stevige sokkel gemaakt van hoogwaardig brons en is toepasbaar als tuinverlichting, opritverlichting en op gemetselde kolommen. Deze buitenlamp is voorzien van een lantaarnkap met mondgeblazen glas en een rond koperen deksel. Daarnaast heeft de tuinlamp een rond koperen kap voor de nostalgische uitstraling. De deksel heeft een handige bronzen scharnier waardoor de deksel open en dicht kan en de lamp heel makkelijk vervangen kan worden. Daarnaast heeft de buitenlantaarn een E27-fitting en kan voorzien worden met een lamp naar keuze. Kies een sfeervolle gloeilamp, duurzame spaarlamp of LED-lamp. Plaats de staande tuinlamp op de oprit of in de tuin voor extra licht en sfeer.

  Meer info
  € 331,00

 • Tuinlamp Delft brons/koper - 88 cm

  Creëer vorstelijke buitenverlichting met deze tuinlamp. De nostalgisch klassieke tuinlantaarn is gemaakt van brons en koper en is toepasbaar als tuinverlichting, opritverlichting en op gemetselde kolommen. Deze buitenlamp is voorzien van een lantaarnkap met mondgeblazen glas en een rond koperen deksel. Daarnaast heeft de tuinlamp een rond koperen kap voor de nostalgische uitstraling. De deksel heeft een handige bronzen scharnier waardoor de deksel open en dicht kan en de lamp heel makkelijk vervangen kan worden. Daarnaast heeft de buitenlantaarn een E27-fitting en kan voorzien worden met een lamp naar keuze. Kies een sfeervolle gloeilamp, duurzame spaarlamp of LED-lamp. Plaats de staande tuinlamp op de oprit of in de tuin voor extra licht en sfeer.

  Meer info
  € 462,00

 • Bollamp Asten Bol Rookglas - 45 cm

  Een klassieker onder de buitenverlichting: deze nostalgische bollamp is voorzien kunststof rookglas bol en is de ideale tuinlamp om uw tuin of oprit te verlichten. Deze staande lamp heeft een stevige voet gemaakt van duurzaam aluminium en is daarmee weerbestendig, maar geeft het ook een luxe uitstraling. Zo is het glas van deze lamp voorzien van handig schroefdraad waardoor de bol gemakkelijk te verwijderen is. De tuinlamp heeft een E27-fitting waar een lamp naar keuze in gedraaid kan worden. Plaats de staande bollamp op de oprit, bij de vijver of in de tuin voor extra licht en sfeer.

  Meer info
 • Tuinlamp Tiel Opaal bol - 45 cm

  De klassieker onder de bollampen voor buiten: deze nostalgische tuinlamp is voorzien van rond kunststof (opaal)glas en is de ideale manier om uw tuin of oprit te verlichten. Deze staande lamp heeft een stevige voet gemaakt van duurzaam aluminium en is daarmee weerbestendig, maar geeft het ook een luxe uitstraling. Zo is het glas van deze lamp voorzien van handig schroefdraad waardoor de bol gemakkelijk te verwijderen is. De tuinlamp heeft een E27-fitting waar een lamp naar keuze in gedraaid kan worden. Plaats de staande bollamp op de oprit, bij de vijver of in de tuin voor extra licht en sfeer.

  Meer info
 • Tuinbol Waalre rookglas bol - 50 cm

  Schrijf de eerste review over dit product

  Nieuw
 • Bollamp Breda Opaal bol - 50 cm

  Schrijf de eerste review over dit product

 • Tuinlantaarn Gennep Rookglas bol - 124 cm

  Met de klassieke tuinlantaarn met rookglas bol creëer je vorstelijke buitenverlichting. De terraslamp staat op een aluminium lantaarnpaal en is door de hoogte toepasbaar als tuinverlichting, opritverlichting en zelfs als straatverlichting. Deze lamp heeft een bol van rond kunststof rookglas en is voorzien van handig schroefdraad waardoor de bol gemakkelijk te verwijderen is. Ook heeft de tuinlantaarn een E27-fitting en kan voorzien worden met een lamp naar keuze. Kies een sfeervolle gloeilamp, duurzame spaarlamp of LED-lamp. De lantaarn is verkrijgbaar in het zwart en antiek groen en geeft altijd een warme sfeer aan de tuin of oprit.

  Meer info
 • Tuinlamp Medemblik RVS - 117 cm

  Schrijf de eerste review over dit product

  Deze staande design buitenlamp is een eye-catcher in iedere tuin. Een veelzijdige RVS tuinlamp voor bijvoorbeeld bij het terras, vijvers, de oprit en andere plekken welke meer licht nodig hebben. Deze staande lamp heeft een ronde voet en heeft een moderne uitstraling. Gemaakt van roestvrij staal is de tuinlamp weerbestendig en gaat deze lang mee. De tuinlamp heeft een E27-fitting waar een lamp naar keuze in kan. Ga voor sfeer en extra licht met deze moderne tuinlamp!

  Meer info

  Special Price € 49,90

  Normale prijs: € 69,90

  Actie

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

Voor iedere tuin is er tuinverlichting

Misschien vraagt u zich nog af wat het beste past aan tuinverlichting in uw tuin. Dat is ook helemaal niet zo gek. Het is immers een erg belangrijke aanschaf; tuinverlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw tuin. Wij nemen u graag rustig mee in ons assortiment, zodat u dé perfecte keus kunt maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze staande lampen? Deze vindt u bij ons zowel in de grote, welbekende variant of in kleine handige lantaarntjes. U heeft dan zelfs nog de keuze te kiezen uit bolle, klassieke of moderne versies. Misschien bent u wel op zoek naar wandlampen voor in uw tuin. Ook daar hebben wij een groot aanbod in. Houdt u van traditioneel koper, brons of juist van opvallende zeskantige lampen? Wij hebben het allemaal voor u. Neem gerust contact op met onze specialisten, deel met hen uw wensen en zij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Het hoeft niet op te houden bij tuinverlichting

Zoals gezegd haalt de juiste tuinverlichting uw tuin enorm naar boven. Het plaatst zelfs uw gehele huis in een ander, mooier licht. Maar waarom ophouden bij verlichting? Is het niet meteen een slim plan iets in uw tuin te plaatsen waar u graag verlichting op zou willen laten schijnen? Als u dit interessant klinkt, neem dan eens een kijkje in onze collectie tuindecoratie. Zo bieden wij onder andere het volgende aan:
 • Allerhande wind- en zonnewijzers
 • Waterbak, met mooie messing kraan
 • Lieflijke vogelvoeders
 • Klassieke vlaggenmasthouders
 • Naam- en uithangbordjes

Mogen wij uw tuin voorzien van de juiste lampen?

Kortom, als u uw tuin een echt mooie, nieuwe look wilt geven, dan bent u bij HP Lights aan het juiste adres. Wacht dus niet langer, maar kies vandaag nog voor de mooiste lampen én eventueel de best passende tuindecoratie voor in uw tuin. Bel snel naar onze deskundigen op het gebied van tuinverlichting via telefoonnummer +31(0)26-3257696 of stuur een mail naar info@hplights.nl.