×

Registratie

Profile Informations

Login Datas

Of inloggen met account

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Klassieke wand buitenlampen

Een nostalgische uitstraling met klassieke wand buitenlampen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat mooie klassieke wand buitenlampen aanbiedt? Dan bent u bij HP Lights aan het juiste adres. Wij hebben een grote collectie van verschillende lampen. Voor buiten bieden wij de mooiste buitenlampen aan. Zoekt u een lamp voor op de wand van uw woning? Wij hebben ‘m. Wilt u klassieke verlichting op uw terras? Voor de juiste wand buitenlampen hoeft u alleen maar een bezoekje aan onze webshop te brengen!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

56 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

56 artikel(en)

Mogelijkheden in klassieke wand buitenlampen

Wellicht bent u nog niet bekend met de vele mogelijkheden en opties in wand lampen. Wij vertellen u daarom graag meer over ons assortiment. Een eerste belangrijk punt is dat zo’n lamp op twee verschillende manieren gevormd kan zijn. Met de krul aan de bovenzijde of de onderzijde. Een klassieke lamp die via de bovenzijde aan een muur wordt bevestigd ‘hangt’ als het ware. Terwijl verlichting die de krul aan de onderzijde heeft zitten als het ware ‘staat’. Als u zich hier nog niets bij voor kunt stellen, neem dan gerust een kijkje in onze webshop. Na deze keuze kunt u kiezen voor een bepaalde kleur. Zo hebben wij mooie zwarte en antiek groene lampen. Maar ook als u houdt van een bronzen, koperen of gouden look, dan slaagt u geheid bij HP Lights. Heeft u al een idee wat u wenst? Bestel dan direct vanuit onze gebruiksvriendelijke webshop. Heeft u eerst wat advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Welke buitenlampen bevallen u?

Zoals gezegd treft u in onze webshop enorm veel soorten buitenverlichting aan. Op elk huis past namelijk een ander soort lamp het beste. Het kan lastig zijn direct te bepalen wat bij uw woning het beste past. Om u alvast een beetje op weg te helpen, geven wij graag enkele voorbeelden van wat u vindt in onze collectie:
  • Rond koper model
  • Vierkantig model
  • Zeskantig model
  • Zeskantig model met uithangbord
  • Zeskantig model met paardenhoofd

Bestel nu uw ideale wand buitenlampen

Wilt u ook een mooie grote indruk maken op uw buren en voorbijgangers? Met de meest bijzondere buitenverlichting? Bestel dan een lamp voor aan uw muur bij HP Lights. Als u wat advies of begeleiding wenst, mag u ons telefonisch of per e-mail benaderen. Via respectievelijk +31(0)26-3257696 en info@hplights.nl. U bent straks ook de gelukkige eigenaar van exclusieve klassieke wand buitenlampen!