×

Registratie

Profile Informations

Login Datas

Of inloggen met account

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Staande tuinlampen

De juiste lampen vindt u bij HP Lights

Bent u nu al langere tijd op zoek naar precies die ene tuinlampen? Grote kans dat u ze gaat vinden in de webshop van HP Lights. De juiste tuinlampen vinden kan een klus zijn wanneer u een duidelijk beeld heeft van hoe deze tuinlampen eruit moeten zien. Bij HP Lights kunt u verschillende tuinlampen vinden in allerlei soorten, kleuren, materialen en groottes.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

Veel keuze

Tussen al die verschillende soorten treft u zowel klassieke als moderne, praktische en andere tuinlampen aan. Afhankelijk van uw smaak en verwachtingen kunt u bij ons precies die ene tuinlampen vinden. Wij hebben alles zo geordend mogelijk voor u in de webshop geplaatst. Mocht u onverhoopt toch niet de goede lampen kunnen vinden, dan mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Welke tuinlampen vindt u bij HP Lights?

  • Staande tuinlampen in diverse lengtes (RVS of model Vuurtoren)
  • Verschillende soorten wandlantaarns
  • Diverse verlichtingsmasten en lantaarnpalen in verschillende lengtes
  • Allerlei onderdelen voor buitenlampen
  • Losse lantaarns die te combineren zijn met de verlichtingsmasten
Het grootste deel van de buitenverlichting die wij aanbieden werken in combinatie met LED-lampen en gloeilampen. Bij iedere verlichting staat bij de kenmerken vermeld welke soort(en) lampen geschikt is of zijn. Het is raadzaam om hier extra alert op te zijn om vervelende verrassingen te voorkomen.

Meer informatie, service en contact

Wist u dat u bij het kopen van koperen of bronzen lampen 25 jaar garantie op deze producten ontvangt? Beide materialen zijn zeer duurzaam en daarbij zijn ze zeer tijdloos. Wij zouden deze garantie natuurlijk nooit kunnen bieden op producten met een lage duurzaamheid. Bij het kopen van de bronzen en/of de koperen lampen weet u dus zeker dat u echte kwaliteit in huis heeft gehaald. Wilt u meer weten over de verdere service, de verzendkosten of de verzendtermijn van de producten van HP Lights? Kijkt u dan ook eens bij de pagina Levering en Bestelling. Daar is het een en ander uiteengezet. Wilt u gewoon een medewerker van HP Lights spreken? Dat kan! Belt u dan naar: +31(0)26-3257696. U mag ons ook een e-mail sturen. Gebruikt u hiervoor het e-mailadres: info@hplights.nl. Voor de meest geschikte tuinlampen gaat u uiteraard ook naar HP Lights.