×

Registratie

Profile Informations

Login Datas

Of inloggen met account

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Wandarmen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

 • Muursteun Lisse WA10 - 23 cm

  Deze prachtige kleine muusteun met nostalgische ornamenten is ideaal als wanddecoratie of te combineren met een lantaarn of wandlamp naar keuze. De wandarm is gemaakt van gegoten aluminium en wordt geleverd in de kleuren zwart en antiek groen, waardoor deze op elke gevel en type woning past. Zo is de muurarm voorzien van een gepantserde dubbellaagse poedercoating en heeft hierdoor weerbestendige eigenschappen. Geeft uw tuin, gevel of woning allure met de sfeervolle aluminium wandarm.

  Let op !! U ontvangt één van de getoonde wandarmen.

  Meer info
 • Muursteun Lisse WA10BR brons - 23 cm

  Deze prachtige bronzen muurarm met nostalgische ornamenten is ideaal als lampen arm of wanddecoratie. De klassiek lampenarm is gemaakt van hoogwaardig brons en heeft hierdoor weerbestendige eigenschappen. U kunt deze wandarm combineren met een lantaarn of wandlamp naar keuze en past bij elke type gevel of woning. Geeft uw tuin, gevel of woning allure met de sfeervolle bronzen muurarm.

  Meer info
  € 109,00

 • Muursteun Alkmaar WA09C - 35 cm

  Deze prachtige klassieke muursteun met ornamenten is ideaal als wanddecoratie of te combineren met een lantaarn of wandlamp naar keuze. De wandarm is gemaakt van gegoten aluminium en wordt geleverd in de kleuren zwart en antiek groen, waardoor deze op elke gevel en type woning past. Zo is de muurarm voorzien een gepantserde dubbellaagse poedercoating en heeft hierdoor weerbestendige eigenschappen. Geeft uw tuin, gevel of woning allure met de sfeervolle aluminium wandarm.

  Meer info
 • Lampensteun Almelo WA19 - 26 cm

  Deze prachtige klassieke lampensteun met ornamenten is ideaal als wanddecoratie of te combineren met een lantaarn of wandlamp naar keuze. De muurarm is gemaakt van gegoten aluminium en wordt geleverd in de kleuren zwart en antiek groen, waardoor deze op elke gevel en type woning past. Zo is de muurarm voorzien een gepantserde dubbellaagse poedercoating en heeft hierdoor weerbestendige eigenschappen. Geeft uw tuin, gevel of woning allure met de sfeervolle aluminium wandarm.

  Meer info
 • Muurarm Archem WA18 - 48 cm

  Deze prachtige klassieke muurarm met ornamenten is ideaal als wanddecoratie of te combineren met een lantaarn of wandlamp naar keuze. De muurarm is gemaakt van gegoten aluminium en wordt geleverd in de kleuren zwart en antiek groen, waardoor deze op elke gevel en type woning past. Zo is de muurarm voorzien van een gepantserde dubbellaagse poedercoating en heeft hierdoor weerbestendige eigenschappen. Geeft uw tuin, gevel of woning allure met de sfeervolle aluminium wandarm.

  Meer info
 • Wandsteun Baarlo WA07 - 22 cm

  Deze prachtige klassieke - nostalgische wandsteun met ornamenten is ideaal als muurdecoratie of te combineren met een buitenlamp of gevellamp naar keuze. De wandsteun is gemaakt van gegoten aluminium en wordt geleverd in de kleuren zwart en antiek groen, waardoor deze op elke gevel en type woning past. Zo is de muurarm voorzien van een gepantserde dubbellaagse poedercoating en heeft hierdoor weerbestendige eigenschappen. Geeft uw tuin, gevel of woning allure met de sfeervolle aluminium wandarm met ornamenten.

  Meer info
 • Muurarm Baarschot WA05 - 25 cm

  Deze prachtige klassieke muurarm met ornamenten is ideaal als wanddecoratie of te combineren met een buitenlantaarn of muurlamp naar keuze. De wandarm is gemaakt van gegoten aluminium en wordt geleverd in de kleuren zwart en antiek groen, waardoor deze op elke gevel en type woning past. Zo is de muurarm voorzien van een gepantserde dubbellaagse poedercoating en heeft hierdoor weerbestendige eigenschappen. Geeft uw tuin, gevel of woning allure met de sfeervolle aluminium wandarm.

  Meer info
 • Muurarm Baarschot WA05 brons - 25 cm

  Deze prachtige bronzen wandarm met ornamenten is ideaal als wanddecoratie of te combineren als lampen arm met een buitenlantaarn of muurlamp naar keuze. De klassieke wandarm is gemaakt van gegoten brons en heeft hierdoor weerbestendige eigenschappen. Geeft uw tuin, gevel of woning allure met de sfeervolle bronzen wandarm.
  Meer info
  € 195,00

 • Muursteun Barneveld WA04 - 33 cm

  Deze prachtige klassieke grote muursteun met ornamenten is ideaal als muurdecoratie of te combineren met een wandlantaarn of muurlamp naar keuze. De lampen arm is gemaakt van gegoten aluminium en wordt geleverd in de kleuren zwart en antiek groen, waardoor deze op elke gevel en type woning past. Zo is de muurarm voorzien van een gepantserde dubbellaagse poedercoating en heeft hierdoor weerbestendige eigenschappen. Geeft uw tuin, gevel of woning allure met de sfeervolle aluminium grote wandarm.

  Meer info
 • Lampensteun Ede Wa13 - 53 cm

  De prachtige medium lampensteun met zeemeermin en klassieke ornamenten is ideaal als wanddecoratie of te combineren met een lantaarn of bollamp naar keuze. De muurarm is gemaakt van gegoten aluminium en wordt geleverd in de kleuren zwart en antiek groen, waardoor deze op elke gevel en type woning past. Zo is de muurarm voorzien van een gepantserde dubbellaagse poedercoating en heeft hierdoor weerbestendige eigenschappen. Geeft uw tuin, gevel of woning allure met de sfeervolle aluminium grote wandarm.

  Meer info
 • Wandarm Beesd WA12 - 85 cm

  De prachtige grote wandarm met zeemeermin en klassieke ornamenten is ideaal als wanddecoratie of te combineren met een lantaarn of bollamp naar keuze. De muurarm is gemaakt van gegoten aluminium en wordt geleverd in de kleuren zwart en antiek groen, waardoor deze op elke gevel en type woning past. Zo is de muurarm voorzien van een gepantserde dubbellaagse poedercoating en heeft hierdoor weerbestendige eigenschappen. Geeft uw tuin, gevel of woning allure met de sfeervolle aluminium grote wandarm.

  Meer info
 • Hoeksteun aluminium - 30 cm

  Deze aluminium hoeksteun met klassieke ornamenten is ideaal voor montage aan de muur en ideaal te combineren met een buitenlamp wandarm naar keuze. De lampen hoeksteun is gemaakt van gegoten aluminium en wordt geleverd in de kleuren zwart en antiek groen, waardoor deze op elke gevel en type woning past. Zo is de hoeksteun voorzien van een gepantserde dubbellaagse poedercoating en heeft hierdoor weerbestendige eigenschappen. Geeft uw garage, gevel of woning allure met de sfeervolle aluminium hoeksteun.

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)